Over mij

Officieel had ik mijzelf een “import Zeeuws media meisje” moeten noemen. Ik ben nou eenmaal niet geboren en getogen in Zeeland. Geboren in Utrecht en als echt stadsmeisje jaren aan de voet van De Dom opgegroeid. Vanaf mijn studententijd heb ik in verschillende provincies en op de meest diverse plekken gewoond. Van Utrecht, naar Noord-Holland (Hilversum), toen naar Zuid-Holland (Den Haag), een kort uitstapje naar Drenthe en sinds 2017 dan eindelijk gevestigd op onze voorlopige eindbestemming (en droomhuis): Zeeland. Sinds dag 1 ben ik fan van Zeeland: de ruimte, de stranden, de zee, de wind, de rust, maar ook de gezelligheid, leuke terrasjes, sfeervolle restaurants en open en vriendelijke mensen. Sinds 2021 heb ik in Zeeland mijn eigen B&B: B&B Hartje Kloetinge.

Sinds 2008 ben ik werkzaam in de marketing en communicatie branche. Ik heb bij zeer uiteenlopende werkgevers gewerkt, zoals een autodealer, een verpakkingsgroothandel, een cosmeticabedrijf, een ziekenhuis en een grote uitgeverij. In al die jaren heb ik een brede ervaring opgedaan en heb ik geleerd waar mijn passie en mijn krachten liggen: social media, marketing, communicatie en PR.

Mijn kennis kan ik nu toepassen bij mooie (Zeeuwse) merken, diensten en bedrijven. Ik deel graag jouw verhaal met het publiek. Ik ben benieuwd naar het verhaal achter jouw merk, product of dienst. Ik help je graag met het bedenken van content, het vullen van je website en het versturen van nieuwsbrieven. Bekijk wat ik nog meer voor jouw bedrijf kan betekenen.

Nieuwsgierig naar mijn andere website waar ik met veel passie content voor bedenk? Neem dan een kijkje op Ibiza Gevoel.